Helpmation RC8 (cena od 799 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/2833938/helpmation-rc8.jpg

    0
  • https://img.kasa.cz/k-foto/800/6/9/8/product_1581896.jpg

  • https://img.okay.cz/gal/helpmation-rc8-default-982041.jpg

  • https://www.roboticky-vysavac.cz/images/2200/fototn_2211.jpg

  • https://static.onlineshop.cz/data/eshop_online/product/d/57/284835/helpmation-bezdotykovy-teplomer-rc8.jpg

  • https://www.euronics.cz/image/productmain/500x500/355809.jpg

  • https://www.datart.cz/catalog_img_cz/311/547/311547/IMAGE_FULL_1.jpg?1377503837000&Helpmation-RC8-Helpmation-bezdotykovy-teplomer

Přesný bezdotykový teploměr Helpmation bezkontaktně změří teplotu lidského těla dětí i dospělých, teplotu povrchu předmětů, teplotu lahví s dětskou výživou, teplotu koupele, pokojovou teplotu a další během 1 sekundy za pomoci nejmodernější infračervené technologie. Metoda měření, kterou využívá bezdotykový teploměr Helpmation tzv. „temporal artery (TA)“ je přesnější »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 90%

(20 recenzí)
  • S teploměrem jsme spokojeni, kupovali jsme ho pro půlroční miminko a na orientační rychlé zjištění teploty je super, měření je jednoduché a rychlé a v porovnání s digitální rychloběžkou poměrně přesné. Co mi moc přesné nepřijde je měření vody ve vaničce, ostatní povrchy celkem jdou. Produkt doporučujeme, jsme spokojeni.

  • Teplota je zmerena behem 2 sekund.

  • Pro mereni v noci nemusime dceru budit.

Recenze Helpmation RC8

Filtrovat:

Zdeněk Švehla, 2017-01-07
PRO:
  • dobrá věc pro miminka i dospělé
dobrá věc pro miminka i dospělé
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
KB, 2016-09-07
PRO:
  • Funguje velmi dobře a rychle
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Ivana, 2016-08-17
PRO:
  • Odpovídá popisu, funguje tak jak má.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Pampeliška, 2016-12-26
PRO:
  • Rychlé měření, vhodné zejména pro děti.
Rychlé měření, vhodné zejména pro děti. 0
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Antonín Mlýn, 2016-01-01
PRO:
  • Po několikerém použití bez závad.
PROTI:
  • Umožnění platby kartou ve větší vzdálenosti od pokladny.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Russová, 2015-06-30
PRO:
  • spoojenost že nemusím čekat dlouho na měření,teploměr je přesný a dítě u toho nebrečí
PROTI:
  • nevyhovuje mi že teploměr je pouze v angličtině..uvítala bych kdyby výsledky měření byly řečeny v češtině
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Filip, 2015-03-24
PRO:
  • Měří rychle a zatím se zda, že celkem spolehlivě.
PROTI:
  • Hlasitý signál při vysoké teplotě.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
martina, 2015-01-07
PRO:
  • se vším,děkuji................
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
petapitrisek, 2015-01-12
PRO:
  • Rychlý, dobře se ovládá, zatím maximální spokojenost.
PROTI:
  • Škoda že neměří do 100°c hodilo by se to třeba na čaje.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
blanch, 2014-09-23
PRO:
  • zatím jsme nenašli nějakou chybu. Výhoda je, že jde vypnout zvuk na noc při měření a dítě to nebudí.
PROTI:
  • jediné, že se čeká minuta mezi měřením...ale nic extra závadného
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tereza, 2014-09-21
PRO:
  • Nemusím budit dítě v noci, změří teplotu během sekundy.
PROTI:
  • Že se musí mezi dalším měřením čekat minutu.
  • Jinak nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
pavel, 2014-05-14
PRO:
  • rychlost měření
PROTI:
  • doba druheho měření čekaní minutu
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Robmel, 2014-05-14
PRO:
  • rychlé měření, jednoduché ovládání
PROTI:
  • vyšší cena
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
kbbl, 2014-04-16
PRO:
  • Teplota je zmerena behem 2 sekund.
  • Pro mereni v noci nemusime dceru budit.
  • V navodu je doporuceno mezi merenimi delat pauzy alespon minutu. Pokud tohle dodrzujete, presnost mereni je bez problemu.
PROTI:
  • Zatim jsme na zadny problem nenarazili
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Mirka, 2014-03-08
PRO:
  • S teploměrem jsme spokojeni, kupovali jsme ho pro půlroční miminko a na orientační rychlé zjištění teploty je super, měření je jednoduché a rychlé a v porovnání s digitální rychloběžkou poměrně přesné. Co mi moc přesné nepřijde je měření vody ve vaničce, ostatní povrchy celkem jdou. Produkt doporučujeme, jsme spokojeni.
PROTI:
  • Vyšší cena, měření teploty vody
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Eliška Skořepová, 2014-12-16
PRO:
  • Prostě perfektní, hlavně u malých dětí.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Hana, 2014-11-17
PRO:
  • skvěle měří i teplotu tekutin - tudíž lahvička s jídlem, byla vždycky v pořádku
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jitka, 2014-10-09
PRO:
  • rychlé měření, velká čísla, snadné ovládání
PROTI:
  • trochu vyšší cena, dát pozor na překážky v měření (vlasy apod.)
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
baronka77, 2014-10-02
PRO:
  • Snadné a rychlé používání.
PROTI:
  • Teploměr mluví pouze anglicky.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jarča, 2014-10-17
PRO:
  • Spokojenost se vším, jen jsme očekávali trošku rychlejší měření (ale to je možná zkreslené, náš drobeček je velice živý, takže je problém vydržet na změření...). Ale celkově super, nemáme výhrady.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.